DREPTUL MUNCII

Cabinet Avocat Orbu Andreea

Suntem de partea ta și a angajaților tăi

Experiența din ultimii ani în calitate de avocați ne-a arătat că orice conflict se poate soluționa amiabil, cât timp problema de natură juridică de la baza acestuia este gestionată eficient.

De aceea, am învățat să analizăm în cele mai mici detalii fiecare situație în parte din domeniul dreptul muncii și să căutăm mereu cele mai eficiente soluții și strategii pentru a obține un rezultat final mulțumitor.

Problemele de natură juridică din domeniul dreptului muncii pot apărea în cadrul oricărei organizații sau companii, indiferent de dimensiunea acesteia. Situațiile neplăcute pot apărea între angajați și angajator sau între firmă și organele administrative.

Fie că ai fost implicat într-o situație de încălcare a dreptului muncii în calitate de salariat sau de angajator, noi suntem pregătiți să te ajutăm.

Cabinetul nostru de avocatură acordă consiliere, asistență și reprezentare în orice probleme și litigii legate de dreptul muncii, precum:

  • Contestații ale proceselor verbale la ITM
  • Contestații ale deciziilor de concediere abuzivă
  • Contestarea abaterilor disciplinare
  • Recuperarea de drepturi salariale neacordate
  • Situații care presupun concedieri, conflicte de muncă sau încălcarea obligațiilor din contractul de muncă

Alături de noi, vei reuși să transformi o situație neplăcută într-o provocare ușor de depășit. Te ajutăm în realizarea și introducerea acțiunilor pentru a soluționa conflictele de muncă în care ești implicat. De asemenea, facem toate demersurile necesare pentru a-ți asigura o reprezentare puternică în fața instanțelor de judecată, dacă acest lucru este necesar.

Datorită seriozității, dedicării și atenției deosebite la detalii, cabinetul de avocatură „Orbu Andreea” se va asigura de elaborarea celor mai eficiente metode și strategii de remediere a situației de încălcare a dreptului muncii în care te afli.

Fie că ai nevoie de asistență și reprezentare juridică în calitate de salariat sau în calitate de angajator, contactează-ne!

Suntem aici să te ajutăm.

Succesul profesiei de avocat nu se măsoară în ore ci în satisfacția clienților.