DREPT CONTENCIOS ADMINISTRATIV ȘI FISCAL

Cabinet Avocat Orbu Andreea

Suntem pregătiți să îți reprezentăm cauza

Ai nevoie de consultanță juridică, asistență și reprezentare într-o problemă de drept administrativ și contencios administrativ?

În situațiile problematice referitoare la contracte administrative, acte sau documente fiscale și excepții de nelegalitate a acestora, poți apela cu încredere la noi pentru soluționarea problemelor care pot interveni.

Cabinetul nostru de avocatură oferă asistență și consultanță în litigii privind actele administrative emise sau încheiate între autorități dar și cele referitoare la impozite sau taxe, contribuții și alte situații similare. Suntem pregătiți să te reprezentăm în fața organelor administrative, tribunalelor și judecătoriilor din România și a Curții de Apel și să depunem diligențele necesare pentru ca rezultatul final al procesului tău să fie satisfăcător.

Putem fi avocatul tău de încredere în orice situație referitoare la:

  • Recuperarea taxelor auto
  • Contestații privind procesele verbale de contravenție, conform Ordonanței 2 /2001, Ordonanței 195 / 2002 și Ordonanței 15 / 2002.

Rezolvăm cu profesionalism problemele de natură juridică ce pot apărea pe parcursul cazului tău și suntem pregătiți să te reprezentăm și să te asistăm în realizarea procedurilor administrative prealabile de atacare a actelor administrative și fiscale.

În meseria noastră, nu putem garanta că procesul va fi câștigat, însă putem să îți promitem de la bun început că vom face toate demersurile necesare pentru ca rezultatul final al procesului să fie favorabil.

Datorită experienței acumulate de-a lungul timpului, suntem calificați să te ajutăm în problemele de drept administrativ și contencios administrativ cu care te confrunți.

Contactează-ne și hai să stăm de vorbă despre cazul tău.

Rolul nostru este să te ajutăm.

Succesul profesiei de avocat nu se măsoară în ore ci în satisfacția clienților.