DREPT COMERCIAL

Cabinet Avocat Orbu Andreea

Suntem mereu de partea firmei tale

În calitate de antreprenor, viața ta devine mai complicată. Zi de zi, ești pus în diferite situații care implică alte societăți comerciale sau persoane fizice. Încă de la înființarea firmei, este posibil să ai nevoie de asistență juridică, în funcție de domeniul de activitate al societății tale.

De aceea, cabinetul nostru de avocatură îți oferă soluții profesionale și consultanță juridică în domeniul dreptului comercial. Datorită seriozității și dedicării pentru soluționarea problemelor în care poate fi implicată compania ta, putem fi partenerul tău de încredere pentru buna desfășurare a activității afacerii tale.

Situațiile în care te putem ajuta sunt:

  • Înființarea unei firme (redactarea de acte și asigurarea relațiilor cu Oficiul Registrului Comerțului și ANAF)
  • Încheierea, modificarea și încetarea contractelor comerciale
  • Asistență și reprezentare în tranzacții comerciale
  • Asistență și reprezentare în procedura executării silite
  • Asistență și reprezentare în procedura prealabilă de încercare a soluționării pe cale amiabilă a diferitelor conflicte cu alți profesioniști sau persoane fizice
  • În procedura insolvenței, falimentului

În cazul în care afli într-una din situațiile de mai sus sau într-o situație similară care necesită intervenție juridică din domeniul drept comercial, te poți baza pe noi.

Datorită experienței vaste acumulate în domeniul dreptului comercial, cât și prin seriozitate și gândire orientată pe soluții, vom depune toate diligențele astfel încât verdictul tău final să fie conform așteptărilor tale.

Pentru mai multe detalii și pentru a programa o ședință de consiliere juridică, intră în contact cu noi.

Succesul profesiei de avocat nu se măsoară în ore ci în satisfacția clienților.