DREPT BANCAR

Cabinet Avocat Orbu Andreea

Suntem pregătiți să te reprezentăm

În ultima perioadă, numărul clienților care au apelat la avocați pentru a da în judecată instituțiile bancare din cauza diferitelor nereguli din relația contractuală cu acestea a crescut. Cu toate acestea, nu în toate cazurile procesele au fost câștigate de clienții băncilor.

În funcție de cauza pentru care banca a fost dată în judecată, ambele părți trebuie să apeleze la suport juridic specializat pentru soluționarea conflictului.

În cadrul cabinetului de avocatură „Orbu Andreea”, oferim asistență juridică sau reprezentare atât clienților persoane fizice sau juridice cât și băncilor, în legătură cu diverse conflicte care pot apărea datorită încălcării relațiilor contractuale de către una dintre părți.

Serviciile noastre intervin în cauze privind domeniul clauzelor abuzive întâlnite la:

  • Încheierea și executarea contractelor de creditare
  • Finanțarea societăților comerciale
  • Analiza încălcării înțelegerii contractuale din perspectiva dreptului consumatorului
  • Recuperarea comisioanelor și a altor costuri ascunse din contractele de credit
  • Cererile de chemare în judecată a instituțiilor bancare

Chemarea unei instituții bancare în instanță se face în ultima etapă, doar în cazul în care situația nu se poate rezolva amiabil și nici în urma unei plângeri depuse la Protecția Consumatorului.

Indiferent de situația în care te afli, în calitate de client al băncii sau de reprezentant al instituției bancare, cabinetul nostru de avocatură va depune tot efortul necesar pentru reducerea timpului de desfășurare al procesului și obținerea unui rezultat favorabil în instanță.

Dacă te regăsești într-una din situațiile menționate, contactează-ne pentru a stabili o ședință de consiliere juridică.

Succesul profesiei de avocat nu se măsoară în ore ci în satisfacția clienților.