SERVICII

Cabinet Avocat Orbu Andreea

Cu o experiență de 6 ani în avocatură, îți stăm la dispoziție pentru soluționarea problemelor tale, indiferent de complexitatea lor.

Suntem și vom fi mereu de partea ta, pregătiți să îți reprezentăm cauza în fața tuturor instanțelor judecătorești din România, a organelor de cercetare penală, a Tribunalelor pentru Minori și Familie și a Curților de Apel.

Soluțiile noastre sunt destinate următoarelor domenii de activitate:

Drept penal

Suntem partenerul tău de încredere în asistarea și reprezentarea juridică din domeniul dreptului penal și procesual penal. Soluționăm cauze din categoria infracțiunilor din codul penal, din legi speciale sau chestiuni incidentale procesului penal.

Drept civil

Oferim asistență și reprezentare juridică în fața tuturor instanțelor din România în litigii privind exercitarea dreptului de proprietate și a altor drepturi reale, succesiuni, acțiuni în răspundere civilă delictuală sau contracte civile. Găsim mereu soluția ideală pentru rezolvarea problemelor tale.

Dreptul familiei

Există situații neprevăzute sau neplăcute care pot apărea chiar și în cadrul familiilor unite. De aceea, noi te ajutăm să rămâi puternic în aceste situații și suntem pregătiți să îți soluționăm problemele juridice care pot apărea în viața ta personală.

Drept comercial

Punându-ți la dispoziție toată experiența și cunoștințele noastre, vom apela la toate mijloacele juridice pentru a-ți oferi cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemelor apărute în cadrul societății tale comerciale.

Drept contencios administrativ și fiscal

În situațiile referitoare la contracte administrative, acte sau documente fiscale și excepții de nelegalitate a acestora, noi suntem partenerul tău de încredere în soluționarea problemelor care pot interveni. Află mai multe despre cum te putem ajuta.

Dreptul muncii

Suntem alături tine în exercitarea drepturilor tale. Oferim o gamă completă de soluții din domeniul dreptului muncii, de la asistență și consultanță privind relațiile contractuale de muncă și până la punerea în executare a dispozitivelor hotărârilor judecătorești.

Drept bancar

Ai nevoie de asistență în procesul de negociere și contractare a creditelor bancare? Dorești consultanță juridică în optimizarea soluțiilor fiscale? În orice situație din domeniul dreptului bancar, te poți baza pe noi. Află mai multe despre cum te putem ajuta.

Litigii între profesioniști

Problemele tale își găsesc rezolvarea la noi. Dacă întâmpini somații de plată, executări silite, insolvență sau alte situații intre, noi te ajutăm să le soluționezi. Experiența de 6 ani în avocatură și cazurile rezolvate până în prezent ne recomandă ca parteneri de încredere.

Succesul profesiei de avocat nu se măsoară în ore ci în satisfacția clienților.