Cabinet Avocat Orbu Andreea Brașov

Suntem aici să luptăm pentru cauza ta

Cu o experiență de peste 10 ani, cabinetul de avocatură „Orbu Andreea” a soluționat o gamă variată de cazuri, de la cele mai simple la cele mai complexe.

Deținem o bază solidă de cunoștințe juridice atât teoretice cât și practice, care pot fi soluția ta către pacea interioară în urma preluării cazului tău de noi.

Ne adresăm atât persoanelor fizice cât și juridice, fiind deschiși permanent la noi provocări. 

Oferim soluții flexibile, adaptate nevoilor clienților noștri, la un nivel profesionist, fiind mereu la dispoziția acestora. În opinia noastră, succesul meseriei de avocat nu se măsoară în numărul de ore lucrate ci în numărul cazurilor soluționate în avantajul clienților.

De ce să lucrezi cu noi?

Știm cât de importantă poate fi alegerea cabinetului de avocatură potrivit, care să te reprezinte. De aceea, dorim să ne cunoaștem mai bine înainte să lucrăm împreună, pentru a te convinge singur de motivele pentru care să lucrezi cu noi.

Suntem sinceri și corecți în ceea ce privește experiența noastră anterioară și calitățile de care dăm dovadă. De aceea, în cazul nostru, faptele vorbesc de la sine:

  • Experiență cu o gamă variată de cazuri
  • Obținerea unei rate de succes de 80% a cazurilor soluționate
  • Sute de cazuri rezolvate cu succes
  • Adaptare la nevoile și cerințele clienților
  • Tindem întotdeauna către obținerea celor mai bune rezultate
  • Acordăm timp fiecărui caz și tratăm cu seriozitate fiecare client, indiferent de caz
  • Răspundem cu promptitudine fiecărui caz
  • Oferim confidențialitate, respect și discreție în ceea ce privește rezolvarea cazului tău


„Avocatura este tot atât de veche ca și magistratura, tot atât de nobilă ca și virtutea, tot atât de necesară ca și justiția.”

(Henri Francois d’Aguesseau)

Avocat titular: Andreea Orbu

Absolventă a  Facultatii de Drept, specializarea Drept la zi din cadrul Universității Transilvania din Brașov, Andreea Orbu este membru al Baroului Brașov din anul 2011. Din anul 2013, deține calitatea de avocat titular în cadrul Cabinetului de Avocat „Orbu Andreea”.

Din dorința de dezvoltare a carierei profesionale dar și din pasiune pentru meseria de avocat, Andreea Orbu și-a extins activitatea în 8 domenii ale dreptului: penal, civil, familiei comercial, bancar, al muncii, contencios și administrativ fiscal.

Pentru mai multe detalii despre cum putem lucra împreună, suntem la dispoziția ta.

Contactează-ne pentru a stabili o prima consultație juridică!

Succesul profesiei de avocat nu se măsoară în ore ci în satisfacția clienților.